• Slider 3
  • slider 4
  • Banner 3
  • Template 4 slide 4

Atelier voor glaskunst, grafmonumenten en glas-in-lood

Ruim 20 jaar heb ik - Ellen Prinse - met glas gewerkt. De passie lag vooral bij het maken van objecten door glas te versmelten, het zogeheten glasfusing. Dit was zowel vrij werk als opdrachten voor 'kunst op maat' zoals o.a. relatiegeschenken en monumenten. De werken waren o.a. wandpanelen, objecten, grote schalen en sieraden. Elk stuk is uniek. 

ellen prinse


In maart 2020 heb ik besloten om alle akticiteiten met glas te stoppen. De ambitie en inspiratie waren verdwenen dus werd het tijd om het roer om te gooien.  Ik heb genoten van alle contacten die ik in de glaswereld heb opgedaan, van de cursisten die ik veel van mijn kennis heb mogen overdragen maar nu is de deur gesloten en ga ik mij op andere zaken richten.

 Er zijn nog werkstukken te koop, het betreft dan uiteraard het vrije werk van glasfusing. Mocht u interesse hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik hoop binnenkort een overzicht van alle beschikbare werken te kunnen publiceren zodat u daaruit een keuze kunt maken. 

Het boek "Glasfusing, de techniek in praktijk" blijft nog lange tijd bij mij te koop., klik hiervoor op de button "boek". 

Glasatelier Studio Scope
Erasstraat 56
5171 VH Kaatsheuvel
Tel: 06-26 37 62 65
Info  apestaartje  glasstudio-scope.nl

Graag een afsrpaak maken voordat
u langs komt

 

 

 

facebook blauw Volg de activiteiten van
het atelier op de Facebook-pagina

 

 

Privacy-verklaring